Hello world!

NatBio Life  a aparut din dorinta de a va oferi un magazin online cu o gama variata de produse naturiste,alimente bio,vitamine,minerale, suplimente nutritive si produse cosmetice, la preturi accesibile tuturor ,urmarind un raport  Calitate/Cantitate/Pret cat mai atractiv,oferind reduceri si promotii permanente ,precum si pachete speciale in care promovam produsele 100% naturale si romanesti precum si un stil de viata sanatos. Produsele comercializate pe acest site provin direct de la producatorii romani,acestia certificand calitatea produselor prin buletine de analize si certificate de calitate.

Ne dorim ca dvs.sa beneficiati de cat mai multe informatii despre produse ,de aceea am creat rubrica  Stiati ca..?,unde gasiti articole interesante despre produse cat si retete sanatoase cu alimente bio.

Cel mai important pentru noi,este ca VOI,clientii nostri,sa fiti multumiti de produsele comandate,de aceea va stam la dispozitie oricand pentru nelamuriri.

“NATURA INSEAMNA VIATA SANATOASA” acesta este motto-ul dupa care ne ghidam si va indrumam si  pe dvs.

In speranta ca v-am trezit interesul,va invitam sa folositi cu incredere produsele naturiste si bio din magazinul nostru natbiolife.ro si binenteles va asteptam cu mare drag si in magazinele noastre situate  in Ploiesti,str.Gheorghe Doja,Nr.88 ( vis-à-vis de Politia Municipala sau pe Str.Gheorghe Doja nr 154 (langa Obor,banca Transilvania) 

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Ceata mentala – mit sau realitate?

Termenul „ceață creierului” sau brain fog este folosit pentru a descrie un mix de condiții cognitive, inclusiv probleme de memorie, lipsa de claritate mentală și incapacitatea de a se concentra. Descrisă uneori ca oboseală mentală sau oboseală a creierului, ceața creierului în sine nu este o afecțiune medicală, ci un simptom al unei alte afecțiuni.

Uncategorized
Teodora Necula

Cum îți afectează tiroida ciclul menstrual

Menstrutii dureroase. Ovulație omisă. Perioade menstrule  neregulate. Sensibilitatea sânilor. PMS. Chist ovarian. Infertilitate. Endometrioza. PCOS. Ce au toate acestea în comun? Pe lângă faptul că afectează o femeie  din 3, acestea pot fi, de asemenea, legate de o problemă cu tiroida – în special hipotiroidismul – o tiroidă care funcționează lent sau, mai rar, de hipertiroidism, atunci când tiroida ta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top