Uncategorized

Hello world!

NatBio Life  a aparut din dorinta de a va oferi un magazin online cu o gama variata de produse naturiste,alimente bio,vitamine,minerale, suplimente nutritive si produse cosmetice, la preturi accesibile tuturor ,urmarind un raport  Calitate/Cantitate/Pret cat mai atractiv,oferind reduceri si promotii permanente ,precum si pachete speciale in care promovam produsele 100% naturale si romanesti precum si un stil de viata sanatos. Produsele comercializate pe acest site provin direct de la producatorii romani,acestia certificand calitatea produselor prin buletine de analize si certificate de calitate.

Ne dorim ca dvs.sa beneficiati de cat mai multe informatii despre produse ,de aceea am creat rubrica  Stiati ca..?,unde gasiti articole interesante despre produse cat si retete sanatoase cu alimente bio.

Cel mai important pentru noi,este ca VOI,clientii nostri,sa fiti multumiti de produsele comandate,de aceea va stam la dispozitie oricand pentru nelamuriri.

“NATURA INSEAMNA VIATA SANATOASA” acesta este motto-ul dupa care ne ghidam si va indrumam si  pe dvs.

In speranta ca v-am trezit interesul,va invitam sa folositi cu incredere produsele naturiste si bio din magazinul nostru natbiolife.ro si binenteles va asteptam cu mare drag si in magazinele noastre situate  in Ploiesti,str.Gheorghe Doja,Nr.88 ( vis-à-vis de Politia Municipala sau pe Str.Gheorghe Doja nr 154 (langa Obor,banca Transilvania) 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s