Retete smoothie

Stim deja ca sucurile si smoothieurile verzi sunt clorofila pura pentru organism. Ele ne ofera o multitudine de nutrienti si vitamine de care organismul are nevoie in fiecare zi si, mai mult decat atat, ne alcalinizeaza organismul.

Este important să încercați să utilizați întotdeauna produse de buna calitate iar fructele si legumele sa fie spălate extrem de bine înainte de a le manca. Igiena fructelor si legumelor este extrem de importanta deoarece, in momentul in care le stoarcem, riscam ca, o data cu sucul stors sa ingeram si substanţele cu care sunt stopite legumele si fructele pentru a rezista cat mai mult timp, de la momentul recoltării pana la cel al vânzării.

Astazi va ofer reteta unui smoothie ideal pentru arderea grăsimilor si ar fi foarte bine daca ne incepem dimineata cu el. Acest suc este bogat in Vitamina C, B6, Fibre, Acid Folic, Omega-3, Fitonutrienti si Antioxidanti.

Avem nevoie de:

  • 1 lămâie
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 tulpina de ţelină
  • 5 foi de spanac
  • 1 bucata mica de ghimbirsmoo
  • o jumătate de castravete
  • 1 mar fara semințe, dar cu coajă
  • 1 pahar de apa

Puteţi bea acest smoothie timp de 10 zile după care este recomanda o pauza de 20 de zile. Deoarece smoothie-urile sunt diuretice, nu prelungiţi consumul lor pentru mult timp, sau suspendaţi-l în cazul în care nu va simţiţi bine.

Un amestec sanatos, hranitor si detoxifiant care asigura necesarul necesarul caloric si nutritional pentru toata dimineata :

Smoothie din :

–  un mango  

– o mana de spanac

– un mar

– doi morcovi

– doua banane

– o lamaie

– doua portocale

– seminte de canepa,tarate de psyllium,goji,seminte de in.11118346_10153272208079878_226683170_n

Multe din produsele folosite le puteti gasi si pe

www.natbiolife.ro

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Ceata mentala – mit sau realitate?

Termenul „ceață creierului” sau brain fog este folosit pentru a descrie un mix de condiții cognitive, inclusiv probleme de memorie, lipsa de claritate mentală și incapacitatea de a se concentra. Descrisă uneori ca oboseală mentală sau oboseală a creierului, ceața creierului în sine nu este o afecțiune medicală, ci un simptom al unei alte afecțiuni.

Uncategorized
Teodora Necula

Cum îți afectează tiroida ciclul menstrual

Menstrutii dureroase. Ovulație omisă. Perioade menstrule  neregulate. Sensibilitatea sânilor. PMS. Chist ovarian. Infertilitate. Endometrioza. PCOS. Ce au toate acestea în comun? Pe lângă faptul că afectează o femeie  din 3, acestea pot fi, de asemenea, legate de o problemă cu tiroida – în special hipotiroidismul – o tiroidă care funcționează lent sau, mai rar, de hipertiroidism, atunci când tiroida ta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top