Limonada de lime, rodie si menta

Fara indoiala, bautura verii este limonada.

Aveti nevoie de :

  • 3 lamai  verzi (lime )
  • doua rodii (sucul ,cam 100 ml )
  • frunze de menta
  • 1 pumn zmeura congelata
  • 2-3 linguri de miere
  • 1 l apa plata

Schimbati clasicele lamai galbene cu lamai verzi (lime), adaugati putin suc proaspat stors de rodie, cateva bobite de rodie, frunze de menta proaspata si muulta apa plata. Rezultatul este o licoare spectaculoasa si foarte racoritoare.

Puneti si felii proaspete de lime, sucul de la 2-3 lime, frunze de menta si apa plata. Adaugati indulcitor dupa preferinte (mierea este foarte buna).

In loc de gheata, puneti zmeura congelata ( daca nu folositi gheata). Va raci foarte bine limonada. Pe masura ce se dezgheata zmeura, lichidul se coloreaza in roz si apoi in rosu.

tumblr_n2z6bswZNd1syo0fto1_500

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Ceata mentala – mit sau realitate?

Termenul „ceață creierului” sau brain fog este folosit pentru a descrie un mix de condiții cognitive, inclusiv probleme de memorie, lipsa de claritate mentală și incapacitatea de a se concentra. Descrisă uneori ca oboseală mentală sau oboseală a creierului, ceața creierului în sine nu este o afecțiune medicală, ci un simptom al unei alte afecțiuni.

Uncategorized
Teodora Necula

Cum îți afectează tiroida ciclul menstrual

Menstrutii dureroase. Ovulație omisă. Perioade menstrule  neregulate. Sensibilitatea sânilor. PMS. Chist ovarian. Infertilitate. Endometrioza. PCOS. Ce au toate acestea în comun? Pe lângă faptul că afectează o femeie  din 3, acestea pot fi, de asemenea, legate de o problemă cu tiroida – în special hipotiroidismul – o tiroidă care funcționează lent sau, mai rar, de hipertiroidism, atunci când tiroida ta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top