Limonada de lime, rodie si menta

Fara indoiala, bautura verii este limonada.

Aveti nevoie de :

  • 3 lamai  verzi (lime )
  • doua rodii (sucul ,cam 100 ml )
  • frunze de menta
  • 1 pumn zmeura congelata
  • 2-3 linguri de miere
  • 1 l apa plata

Schimbati clasicele lamai galbene cu lamai verzi (lime), adaugati putin suc proaspat stors de rodie, cateva bobite de rodie, frunze de menta proaspata si muulta apa plata. Rezultatul este o licoare spectaculoasa si foarte racoritoare.

Puneti si felii proaspete de lime, sucul de la 2-3 lime, frunze de menta si apa plata. Adaugati indulcitor dupa preferinte (mierea este foarte buna).

In loc de gheata, puneti zmeura congelata ( daca nu folositi gheata). Va raci foarte bine limonada. Pe masura ce se dezgheata zmeura, lichidul se coloreaza in roz si apoi in rosu.

tumblr_n2z6bswZNd1syo0fto1_500

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Beneficiile plasmei de Quinton 

De mai bine de 1 an folosim in casa plasma quinton in diverse momente, cel putin atunci cand este vara si avem nevoie de hidratare in plus si in perioadele de oboseala. Plasma Quinton este un supliment nutriţional lichid, extras de la adâncimea de 30 de metri dintr-o zonă oceanică caracterizată de vortexuri de fitoplancton şi

Uncategorized
Teodora Necula

Igiena vulvei : sapunuri, geluri de curatare

Vulva, ca restul corpului, necesita putina igiena sau chiar deloc, din punct de vedere medical. Stiu ca pentru multe persoane poate fi un soc, dar cat de mult te speli este ceva personal, care depinde de cum ai fost educata, de preferintele tale, de locul in care traiesti, de cat de mult ti-ai murdarit corpul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top