Un mic dejun rapid

Multi dintre noi avem joburi ce ne ocupa tot timpul din lume,însă trebuie sa avem grija de noi si sa luam cele 3 mese principale,numai spun si de cele 2 gustări între mese.

De data asta nu am un smoothie la pahar.( Am pregatit totul in blender ca pentru un smoothie,doar ca de aceasta data l-am asezat si decorat in farfurie,pentru a folosi mai multe seminte si fructe)
Dar este la fel de delicios si puteti adauga mai multe seminte si fructe proaspete sau uscate.
Ai nevoie de :

3 morcovi

jumatate de ananas

1 lingurita de zmeura

1 portocala

seminte de chia

susan

seminte de canepa

goji

tumblr_npiwldjCNY1s07hgeo1_540

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Ceata mentala – mit sau realitate?

Termenul „ceață creierului” sau brain fog este folosit pentru a descrie un mix de condiții cognitive, inclusiv probleme de memorie, lipsa de claritate mentală și incapacitatea de a se concentra. Descrisă uneori ca oboseală mentală sau oboseală a creierului, ceața creierului în sine nu este o afecțiune medicală, ci un simptom al unei alte afecțiuni.

Uncategorized
Teodora Necula

Cum îți afectează tiroida ciclul menstrual

Menstrutii dureroase. Ovulație omisă. Perioade menstrule  neregulate. Sensibilitatea sânilor. PMS. Chist ovarian. Infertilitate. Endometrioza. PCOS. Ce au toate acestea în comun? Pe lângă faptul că afectează o femeie  din 3, acestea pot fi, de asemenea, legate de o problemă cu tiroida – în special hipotiroidismul – o tiroidă care funcționează lent sau, mai rar, de hipertiroidism, atunci când tiroida ta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top