Frittata cu spanac si roșii

Ai nevoie de

✅4-5 oua
✅Lapte sau smântâna
✅Mozzarella
✅Baby spanac
✅Roșii cherry


‼️( Umplutura pentru o frittata poate varia de la foarte simplă la foarte elaborată.
Deşi la prepararea unei umpluturi pentru frittata se poate folosi cam orice ingredient, există totuşi trei reguli de care se ţine seama:
– dacă se folosesc ingrediente ce conţin apă, ca zucchini, castraveţi, ardei şi ciuperci, acestea trebuie să fie gătite în prealabil, căci pot face ca frittata să fie umedă şi fleşcăită.

De aceea ingrediente ca roşiile proaspete sunt de evitat, căci este dificil să li se elimine excesul de apă, chiar şi după ce sunt gătite. – alte ingrediente crude, ca bacon, cârnaţi, carne, ceapă, cartofi, creveţi etc. trebuie gătite şi ele înainte de a fi adăugate la ouă. Ele nu vor avea timp să se gătească corect doar în frittata. În unele cazuri, ingredientele trebuie gătite separat. Cel mai des însă, ingredientele de umplutură se gătesc odată cu frittata, în acelaşi timp şi în aceeaşi tigaie.)


Mod de preparare
Bate ouale cu smantana, adauga legumele si condimentele- sarea si piperul.

Intr-o tava de cuptor adu impreuna toate ingredientele. Da tava la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade, sau pana cand fritatta se rumeneste sau se solidifica.

12647461_10153913531949878_4359822843661382666_n

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Ceata mentala – mit sau realitate?

Termenul „ceață creierului” sau brain fog este folosit pentru a descrie un mix de condiții cognitive, inclusiv probleme de memorie, lipsa de claritate mentală și incapacitatea de a se concentra. Descrisă uneori ca oboseală mentală sau oboseală a creierului, ceața creierului în sine nu este o afecțiune medicală, ci un simptom al unei alte afecțiuni.

Uncategorized
Teodora Necula

Cum îți afectează tiroida ciclul menstrual

Menstrutii dureroase. Ovulație omisă. Perioade menstrule  neregulate. Sensibilitatea sânilor. PMS. Chist ovarian. Infertilitate. Endometrioza. PCOS. Ce au toate acestea în comun? Pe lângă faptul că afectează o femeie  din 3, acestea pot fi, de asemenea, legate de o problemă cu tiroida – în special hipotiroidismul – o tiroidă care funcționează lent sau, mai rar, de hipertiroidism, atunci când tiroida ta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top