Suc detoxifiant de rodie si portocala

Va propun un suc revigorant, plin de energie si vitamine (A, E si acid folic), antioxidant datorita cantitatii mari de vitamina C pe care o contine.Daca aveti probleme de digestie, lasati sa treaca jumatate de ora pana la micul dejun, pentru a evita fermentarea si balonarile.

 

Ai nevoie de :

4 portocale mai mari

2 rodii medii

Portocalele se storc manual,insa rodia se taie, scoti semintele, care se pun intr-un vas de blender, se se paseaza usor. Se strecoara sucul de rodii printr-un tifon sau strecuratoare, pentru a putea elimina semintele.

Apoi se amesteca cu sucul de portocale, si se consuma imediat, pe stomacul gol.

b

www.natbiolife.ro

 

 

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

echilibru hormonal
Teodora Necula

Cum afecteaza oboseala cronica fertilitatea la femei si barbati

In activitatea mea de terapeut nutritional in sustinerea fertilitatii, am intalnit destul de multe situatii in care fertilitatea a fost si este redusa de mai multi factori care vin si din exteriorul nostru. Există cu siguranță o legătură între stres și infertilitate. A fi foarte stresat/a pentru o perioadă lungă de timp poate îngreuna conceperea.

Leacuri naturale
Teodora Necula

Terapia florala Bach – remedii pentru stari emotionale

Remediile cu flori de Bach sunt o abordare naturală a bunăstării emoționale. Dr. Bach a creat sistemul de remedii florale în anii 1930 și de atunci au fost folosite în întreaga lume. Există 38 de remedii cu flori Bach – fiecare se referă la o stare emoțională diferită. Sunt o abordare sigură, blândă și holistică a echilibrului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top