Suc detoxifiant de rodie si portocala

Va propun un suc revigorant, plin de energie si vitamine (A, E si acid folic), antioxidant datorita cantitatii mari de vitamina C pe care o contine.Daca aveti probleme de digestie, lasati sa treaca jumatate de ora pana la micul dejun, pentru a evita fermentarea si balonarile.

 

Ai nevoie de :

4 portocale mai mari

2 rodii medii

Portocalele se storc manual,insa rodia se taie, scoti semintele, care se pun intr-un vas de blender, se se paseaza usor. Se strecoara sucul de rodii printr-un tifon sau strecuratoare, pentru a putea elimina semintele.

Apoi se amesteca cu sucul de portocale, si se consuma imediat, pe stomacul gol.

b

www.natbiolife.ro

 

 

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Ceata mentala – mit sau realitate?

Termenul „ceață creierului” sau brain fog este folosit pentru a descrie un mix de condiții cognitive, inclusiv probleme de memorie, lipsa de claritate mentală și incapacitatea de a se concentra. Descrisă uneori ca oboseală mentală sau oboseală a creierului, ceața creierului în sine nu este o afecțiune medicală, ci un simptom al unei alte afecțiuni.

Uncategorized
Teodora Necula

Cum îți afectează tiroida ciclul menstrual

Menstrutii dureroase. Ovulație omisă. Perioade menstrule  neregulate. Sensibilitatea sânilor. PMS. Chist ovarian. Infertilitate. Endometrioza. PCOS. Ce au toate acestea în comun? Pe lângă faptul că afectează o femeie  din 3, acestea pot fi, de asemenea, legate de o problemă cu tiroida – în special hipotiroidismul – o tiroidă care funcționează lent sau, mai rar, de hipertiroidism, atunci când tiroida ta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top