Elixirul digestiv

Vindecarea intestinului se poate face prin evitarea alimentelor ce irita corpul tau . Aceasta este cheia pentru reducerea inflamatiei in organism.

Sucul de varza reprezinta o optiune minunata pentru curatarea intregului organism atat extern (continutul ridicat de vitamina A, favorizeaza pastrarea pielii sanatoase si a unei vederi bune) cat si intern (varza este un foarte bun detoxifiant). Este foarte bun in cazul  constipatiei si ajuta la reducerea tensiunii arteriale. Sucul de varza este adesea folosit pentru dietele de slabit si recomandat in numeroase cazuri, pentru a trata probleme respiratorii precum astm, tuse, raceala si gripa. Varza rosie este una din cele mai bune surse de glucozinolate, substante chimice cu un puternic efect anticancerigen. Prin urmare, consumul de varza rosie poate prevenii diferite forme de cancer.

  • 1/4 varza rosie, tocata
  • 1 măr verde, tocat
  • 1/2 castravete
  • mână de busuioc proaspăt
  • mână de mentă proaspătă
  • pentru a fi mai lichid poti adauga apa

Recomandari, nutrienti & aport caloric

– pentru preventia si tratarea cancerului
– contribuie la scaderea tensiunii arteriale
– pentru ingrijirea pielii si in curele de slabire sau     detoxifiere

– Vitamina A
– Vitamina C
– Vitamina B1, B2, B6
– Vitaminele E si K

– 165 de Kcal, pentru un pahar de 250 ml.

tumblr_ll2owunell1qh7jv9

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

echilibru hormonal
Teodora Necula

Cum afecteaza oboseala cronica fertilitatea la femei si barbati

In activitatea mea de terapeut nutritional in sustinerea fertilitatii, am intalnit destul de multe situatii in care fertilitatea a fost si este redusa de mai multi factori care vin si din exteriorul nostru. Există cu siguranță o legătură între stres și infertilitate. A fi foarte stresat/a pentru o perioadă lungă de timp poate îngreuna conceperea.

Leacuri naturale
Teodora Necula

Terapia florala Bach – remedii pentru stari emotionale

Remediile cu flori de Bach sunt o abordare naturală a bunăstării emoționale. Dr. Bach a creat sistemul de remedii florale în anii 1930 și de atunci au fost folosite în întreaga lume. Există 38 de remedii cu flori Bach – fiecare se referă la o stare emoțională diferită. Sunt o abordare sigură, blândă și holistică a echilibrului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top