Elixirul digestiv

Vindecarea intestinului se poate face prin evitarea alimentelor ce irita corpul tau . Aceasta este cheia pentru reducerea inflamatiei in organism.

Sucul de varza reprezinta o optiune minunata pentru curatarea intregului organism atat extern (continutul ridicat de vitamina A, favorizeaza pastrarea pielii sanatoase si a unei vederi bune) cat si intern (varza este un foarte bun detoxifiant). Este foarte bun in cazul  constipatiei si ajuta la reducerea tensiunii arteriale. Sucul de varza este adesea folosit pentru dietele de slabit si recomandat in numeroase cazuri, pentru a trata probleme respiratorii precum astm, tuse, raceala si gripa. Varza rosie este una din cele mai bune surse de glucozinolate, substante chimice cu un puternic efect anticancerigen. Prin urmare, consumul de varza rosie poate prevenii diferite forme de cancer.

  • 1/4 varza rosie, tocata
  • 1 măr verde, tocat
  • 1/2 castravete
  • mână de busuioc proaspăt
  • mână de mentă proaspătă
  • pentru a fi mai lichid poti adauga apa

Recomandari, nutrienti & aport caloric

– pentru preventia si tratarea cancerului
– contribuie la scaderea tensiunii arteriale
– pentru ingrijirea pielii si in curele de slabire sau     detoxifiere

– Vitamina A
– Vitamina C
– Vitamina B1, B2, B6
– Vitaminele E si K

– 165 de Kcal, pentru un pahar de 250 ml.

tumblr_ll2owunell1qh7jv9

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Ceata mentala – mit sau realitate?

Termenul „ceață creierului” sau brain fog este folosit pentru a descrie un mix de condiții cognitive, inclusiv probleme de memorie, lipsa de claritate mentală și incapacitatea de a se concentra. Descrisă uneori ca oboseală mentală sau oboseală a creierului, ceața creierului în sine nu este o afecțiune medicală, ci un simptom al unei alte afecțiuni.

Uncategorized
Teodora Necula

Cum îți afectează tiroida ciclul menstrual

Menstrutii dureroase. Ovulație omisă. Perioade menstrule  neregulate. Sensibilitatea sânilor. PMS. Chist ovarian. Infertilitate. Endometrioza. PCOS. Ce au toate acestea în comun? Pe lângă faptul că afectează o femeie  din 3, acestea pot fi, de asemenea, legate de o problemă cu tiroida – în special hipotiroidismul – o tiroidă care funcționează lent sau, mai rar, de hipertiroidism, atunci când tiroida ta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top