Ciocolata raw – reteta

Ce-ați zice dacă ar exista o ciocolată care să fie sănătoasă? Dar o ciocolată pe care să o dați copiilor, fără rezerve? Bucurați-vă, există și o poate prepara oricine acasă, în 10 minute!

 

– 4 linguri cu varf de unt de cocos nehidrogenat (cel hidrogenat este la fel de nesănătos ca si margarina)

– 5 linguri indulcitor natural/ agave/ artar/ miere: 5 linguri ( în funcţie de cât de dulce preferaţi)

–3linguru karob ( pudră de roşcove ) gasiti de la Sanovita

– migdale mărunţite şi stafide (după preferinţă nuci, fistic, alune, arahide, caju, coajă de portocală etc)

Topim untul pe baie de apă (plasăm un vas de inox într-o cratită cu apă fierbinte) şi să încorporăm pe rând ingredientele. Prima dată pudra de roşcove (pentru că altfel nu se omogenizează), apoi mierea, migdalele şi stafidele.

După ce amestecăm bine, turnăm compoziţia într-un vas cu forma şi grosimea pe care dorim să le aibă ciocolata, şi plasăm la congelator câteva ore. Când s-a întărit, e bună de mâncat!

ci

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Beneficiile plasmei de Quinton 

De mai bine de 1 an folosim in casa plasma quinton in diverse momente, cel putin atunci cand este vara si avem nevoie de hidratare in plus si in perioadele de oboseala. Plasma Quinton este un supliment nutriţional lichid, extras de la adâncimea de 30 de metri dintr-o zonă oceanică caracterizată de vortexuri de fitoplancton şi

Uncategorized
Teodora Necula

Igiena vulvei : sapunuri, geluri de curatare

Vulva, ca restul corpului, necesita putina igiena sau chiar deloc, din punct de vedere medical. Stiu ca pentru multe persoane poate fi un soc, dar cat de mult te speli este ceva personal, care depinde de cum ai fost educata, de preferintele tale, de locul in care traiesti, de cat de mult ti-ai murdarit corpul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top