Maioneza din avocado

Perfecta pentru perioada postului sau pur și simplu pentru cei ce au adoptat o dietă vegetariană si vor să se bucure în continuare de preparate tradiționale precum salata de bouef .

  • 2-3 avocado
  • zeama de la 1 lamaie, dupa cat de acru va place
  • 2 lingurite de mustar
  • 4-5 linguri de ulei de canepa sau ulei de masline
  • sare si piper
  • seminte de canepa

Avocado se taie in doua pe lungime, se scoate usor samburele cu lama cutitului, rotiti putin, atat cat sa se desprinda samburele de pulpa fructului apoi scoateti-l afara.

Cu ajutorul unei linguri scobiti toata pulpa fructului din coaja si puneti-o intr-un blender. Adaugati de la inceput 2 linguri bune de zeama de lamaie, daca va mai fi nevoie pentru gust, mai adaugati la final.

Pulpa de avocado se transforma intr-o pasta foarte fina, apoi se adauga mustarul si uleiul cate 1 lingura, pe rand, mixand bine de fiecare data.

Adauga sarea si piperul si eventual si semintele de canepa.

17857285_1411710028894831_1375500542_n17857551_1411710022228165_1879364566_n

Maioneza de avocado pentru salata boeuf.

maio

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Ceata mentala – mit sau realitate?

Termenul „ceață creierului” sau brain fog este folosit pentru a descrie un mix de condiții cognitive, inclusiv probleme de memorie, lipsa de claritate mentală și incapacitatea de a se concentra. Descrisă uneori ca oboseală mentală sau oboseală a creierului, ceața creierului în sine nu este o afecțiune medicală, ci un simptom al unei alte afecțiuni.

Uncategorized
Teodora Necula

Cum îți afectează tiroida ciclul menstrual

Menstrutii dureroase. Ovulație omisă. Perioade menstrule  neregulate. Sensibilitatea sânilor. PMS. Chist ovarian. Infertilitate. Endometrioza. PCOS. Ce au toate acestea în comun? Pe lângă faptul că afectează o femeie  din 3, acestea pot fi, de asemenea, legate de o problemă cu tiroida – în special hipotiroidismul – o tiroidă care funcționează lent sau, mai rar, de hipertiroidism, atunci când tiroida ta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top