Apa alcalină, Perla Moldovei, cu pH 8,8

Biochimic şi fiziologic, lucrurile pot fi explicate foarte simplu. Corpul este format din trei părţi principale: una solidă, celulele, şi două lichide – sângele şi limfa. Celulele se hrănesc prin sânge şi se detoxifiază prin limfă. Acest ultim lichid este vâscos şi staţionar, nu este pompat de inimă, fiind pus în mişcare de contracţia muşchilor.

Sângele are un pH de 7,35-7,45, adică uşor alcalin: aşa a fost creat! În aproximativ 4 minute, corpul trebuie să ridice pH-ul la aceste valori, altfel organismul ar muri. 99% dintre reziduuri sunt acide (transpiraţia sau urina au pH acid), deci corpul încearcă să elimine aciditatea din organism pentru a menţine pH-ul alcalin.

Nu e de mirare că se acumulează în exces deşeurile acide, organismul nereuşind să facă faţă. O parte sunt depozitate în ţesuturile cu circulaţie sangvină mai slabă – burta la bărbaţi, şoldurile la femei, încheieturi, articulaţii, anumiţi muşchi.

Cam tot ce se acumulează în organism sunt DEŞEURI ACIDE: colesterol, acizi graşi, acid uric, pietre la rinichi, la bilă, uraţi, fosfaţi, sulfaţi, formaţiuni cristaline. Acestea semnalează un singur lucru: HIPERACIDITATEA, şi se transformă rapid în boli şi îmbătrânire accelerată. Conform doctorului Barody, toate bolile au o singură cauză: prea multă aciditate.

 

Sângele sacrifică dinţii şi oasele

Cum se reglează corpul uman? Sângele are la dispoziţie 4 MINUTE pentru a rezolva problema, pentru a neutraliza acidul. Dacă are puţin de reglat, va folosi baze din corp – calciu şi magneziu luate din oase şi din dinţi. În timp, aceasta duce la scăderea densităţii osoase (osteoporoză) şi edentaţie. Dacă efortul este mai mare, sângele ia calciu, sodiu, magneziu, potasiu din organele vitale şi, în timp, organismul suferă o coroziune severă. Următorul pas este apariţia bolilor microbiene sau ale „bătrâneţii biologice”.

Dar ce face sângele dacă aciditatea este prea mare şi nu poate ridica pH-ul organismului în maxim 4 minute? Aruncă toată aciditatea pe celule şi, la mulţi dintre oameni, acest lucru se întâmplă de trei ori pe zi.

 

Cum apar celulele canceroase

Starea normală a celulelor este ALCALINĂ. Când este invadată de acidul pe care sângele îl devarsă în interiorul său, celula sănătoasă devine un mediu neprielnic, cu foarte puţin oxigen. Ori moare, ori se transformă. De obicei, se învaţă să trăiască într-un mediu anaerob, producându-şi energia prin fermentaţie. Ea devine o celulă canceroasă. Putem considera cancerul ca o plantă care creşte în interiorul corpului nostru. O plantă ale cărei rădăcini pot fi tăiate prin alcalinizare.

Deci alcalinizarea este procesul prin care organismul revine la un pH normal: 7,35-7,45.

 

Apa alcalină curăţă corpul de reziduuri

În organismul cu hiperaciditate invadează bacteriile, ciupercile, viermii, apare oboseala, epuizarea şi moartea. Dar agenţii patogeni mor în mediul alcalin, deci scopul este de a mări cât mai mult alcalinitatea corpului prin hrană şi lichide.

Haideţi să vedem cum putem reduce aciditatea (aceasta fiind problema fundamentală în toate bolile): prin dietă: se consideră că un raport 80% alimente alcaline şi 20% alimente acide este corect, prin exerciţii fizice şi saună: se ard caloriile, sărurile acide se dizolvă prin transpiraţie, cel mai important procedeu: neutralizarea acizilor prin utilizarea apei alcaline. Ea dizolvă acizii, care sunt eliminaţi apoi de rinichi.

Care sunt efectele utilizării apei alcaline

Te energizează

Spală reziduurile acide din corp

Nutrienţii sunt mai eficient asimilaţi în corp

Hidratează corpul de 3 ori mai eficient decât apa obişnuită

Excelent tratament pentru obezitate, diabet, psoriazis, osteoporoză

Curăţă corpul de toxine mai eficient decât orice altă metodă de detoxifiere

Stopează sau încetineşte bolile cronice, precum cancerul, diabetul, artrita, bolile cardio-vasculare

Efecte benefice la femeile însărcinate: aproape că nu mai apare starea de vomă

 

Ce trebuie să ştim despre apa Perla Moldovei, cu pH 8,8

– Perla Moldovei este apa alcalină cu cel mare pH natural din România şi una dintre puţinele surse existente la nivel mondial.

– Spre deosebire de apele de băut obişnuite, o apă alcalină cu pH 8,8 inactivează instant şi permanent pepsina 3b. Astfel, refluxul gastric dispare fără efecte adverse.

– Medicii recomandă ca prevenirea pietrelor la rinichi să se facă prin consumul de fructe şi legume, suplimente de citraţi sau prin consumul de apă alcalinizată, pH 8,8.

– Consumul apei alcaline, pH 8,8 duce la creşterea pH-ului urinei şi are ca efect reducerea resorbţiei oaselor din organism. În timp, densitatea minerală a oaselor este influenţată pozitiv.

– Mediul alcalin distruge substanţele cancerigene, neutralizând substanţele acide şi toxice din interiorul acestora.

Fiind adusă de la 206 m adâncime, apa Perla Moldovei nu este în niciun fel influenţată de factorii poluanţi de mediu şi are o compoziţie fizico-chimică stabilă în timp.
Există mai multe studii care arată beneficiile consumului de apă alcalină (cu pH mai mare de 8,5) asupra sănătăţii: un astfel de studiu, publicat în 2012, arată faptul că, in vitro, apa cu pH 8.8 dezactivează instant şi ireversibil pepsina B3, putând astfel avea efecte terapeutice pentru cei cu boli gastrice, în special cu reflux gastric.
Reziduul fix de 333 mg/l recomandă această apă pentru consumul zilnic, fără restricţii.

 

Perla Moldovei

pH natural: 8,8

extrasă de la 210 m adâncime

reziduu fix 333 mg/l

nitriţi: 0,006 mg/l, adică de 83 de ori mai puţin decât limita maximă admisă

apă oligominerală a cărei alcalinitate este dată de tulpina bicarbonatului de sodiu (NaHCO3)

Juriul prestigiosului Institut Internațional al Gustului și Calității (https://www.itqi.com/en/) a decis că Perla Moldovei are un gust remarcabil, acordându-i două stele de aur. Cu un punctaj de 88.6 din 100, Perla Moldovei a fost foarte aproape să primească toate cele trei stele și calificativul de gust excepțional (acordat pentru un punctaj intre 90 și 100).
Membrii juriului sunt selecționați din cele mai prestigioase asociații de somelieri și culinare din Europa, evaluarea fiind făcută în orb, fără ca membrii juriului să știe marca produsului pe care îl degustă.

O puteti gasi pe http://www.natbiolife.ro/apa-alacalina-ph-8,8-9-6,2l-energizeaza-curata-corpul-obezitate-psoriazi-diabet-osteoporoza-artrita-dizolva-acizii-preturi-mici

 

 

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Ceata mentala – mit sau realitate?

Termenul „ceață creierului” sau brain fog este folosit pentru a descrie un mix de condiții cognitive, inclusiv probleme de memorie, lipsa de claritate mentală și incapacitatea de a se concentra. Descrisă uneori ca oboseală mentală sau oboseală a creierului, ceața creierului în sine nu este o afecțiune medicală, ci un simptom al unei alte afecțiuni.

Uncategorized
Teodora Necula

Cum îți afectează tiroida ciclul menstrual

Menstrutii dureroase. Ovulație omisă. Perioade menstrule  neregulate. Sensibilitatea sânilor. PMS. Chist ovarian. Infertilitate. Endometrioza. PCOS. Ce au toate acestea în comun? Pe lângă faptul că afectează o femeie  din 3, acestea pot fi, de asemenea, legate de o problemă cu tiroida – în special hipotiroidismul – o tiroidă care funcționează lent sau, mai rar, de hipertiroidism, atunci când tiroida ta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top