Beneficiile argintului coloidal

De la începuturile secolului trecut se ştie că nici o bacterie, virus, ciupercă, drojdie sau microb nu poate trăi într-un lichid în care există o singură particulă de argint. Respectivul metal le anihilează în momentul contactului în doar câteva minute. Din acest motiv argintul coloidal obţinut prin electroliza argintului pur în apă distilată este considerat unul dintre cele mai puternice şi eficace bactericide naturale cunoscute şi i se conferă denumirea de „superantibiotic”. Nu are efecte secundare în dozele indicate, nu interacţionează cu alte medicamente şi nu provoacă reacţii adverse sau alergice.

Din punct de vedere ştiinţific, argintul coloidal este o dispersie lichidă de argint elementar. Într-o dispersie coloidală, particulele au o dimensiune între 1 nanometru şi 1 micron. Particulele de argint (neutre sau cu sarcină pozitivă) din argintul coloidal au dimensiunea de aproximativ 5 nm, echivalentul a aproximativ 15 atomi.

Concentraţia se exprimă uzual în ppm (părţi per milion). Cu alte cuvinte, o concentraţie de 1 ppm argint coloidal înseamnă 1 gram de argint la 1.000.000 grame (1.000 litri) apă. În funcţie de aplicaţie (uz intern uman, dezinfecţie, fitoterapic, grădinărit etc.), argintul coloidal livrat de noi are concentraţii între 25 ppm şi 100 ppm. Concentraţia respectivă este indicată pe ambalaj.

Principalele actiuni ale argintului 
– Stimuleaza digestia alimentelor si absorbtia principiilor nutritive
– Stimuleaza secretia de mucus si troficitatea mucoaselor tractului digestiv
– Stimuleaza eliminarea reziduurilor din intestin si a urinei din vezica urinara
– Stimuleaza eliminarea sarurilor minerale prin transpiratie
– Stimuleaza memoria si imaginatia creatoare
– Stimuleaza functia de reproducere
– Stimuleaza secretia laptelui matern
– Favorizeaza somnul
– Antiviral si antibacterian (asociat cu aurul si cu cuprul)
– Antiinflamator
– Antioxidant
– Analgezic (in cazul durerilor din neoplasm)
– Antiseptic (este unul dintre cele mai vechi metale utilizate in medicina ca antiseptic)
– Regenerator al pielii si cicatrizant
– Revitalizant

Argintul coloidal este un produs remarcabil care luptă împotriva bronșitei și pneumoniei și atunci când este ingerat, dar și mai eficient atunci când este utilizat pur și simplu prin aerosoli.

În acest mod, argintul are contact direct cu germenii aflați în plămâni, cei care cauzează bronșita sau pneumonia. Practic, este același lucru cu a utiliza un aparat de respirație artificială; argintul curăță rapid, în doar câteva zile.

Avantajul acțiunii argintului coloidal este că aceasta nu afectează starea generală de sănătate, cum fac antibioticele. Argintul coloidal distruge virusuri, fungi și paraziți, în cazurile în care paraziții trăiesc într -o relație de simbioză cu un agent bacterian, situație foarte comună, în special în cazul paraziților cu transmitere hematogenă, cum ar fi boala Lyme. Datorită modului în care argintul distruge cu o sarcină electrică, nici un agent patogen nu poate fi imun. Nici o vietate nu poate dezvolta imunitate la electricitate.

Argintul coloidal, spre deosebire de antibioticele moderne, pur și simplu nu creează rezistență sau imunitate în organismele pe care le distruge.

Beneficiile argintului coloidal se regăsesc și în afecțiuni precum pneumonie, herpes, zona zoster sau veruci. Doctorul Martin Hum de la Institutul de Nutriție Optimă din Statele Unite listează argintul coloidal ca fiind unul dintre remediile naturale care opresc virusurile în mod rapid.

Argintul coloidal sufocă virusul și poate chiar să reducă activitatea virusului HIV la pacienții infectați cu SIDA. De asemenea, există numeroase cazuri în care s-a dovedit eficiența argintului coloidal în combaterea virusului hepatitei C.

Administrare
Este ideal a se bea solutia inainte de masa, cu 20-30 de minute sau intre mese. Se administreaza cu o lingura de plastic, nu de metal. Pentru un efect sporit, se păstrează solutia timp de 1-3 minute în cavitatea bucală.
Argintul coloidal este singura forma a argintului, care poate fi folosita in siguranta. Nu interactioneaza cu alte medicamente, nu are efect toxic asupra organismului, nu exista supradoza. Organismul asimileaza cat ii este necesar, suficient de incet pentru a nu cauza iritatii ale tesuturilor. Surplusul este eliminat.
Pentru întreţinerea generală a sănătăţii, precum şi pentru întărirea sistemului imunitar sunt suficiente 1-2 linguri pe zi, doză considerată „nutritivă”.
Daca este utilizat ca o cură generală de purificare şi detoxifiere, atunci doza poate varia de la 3 la 4 linguri pe zi.
În cazul unor afecţiuni severe şi boli cronice, doza trebuie adaptată în funcţie de reacţia organismului, sub îndrumarea unui medic competent. În general, orice cantitate peste 5 linguri pe zi este considerată doză „terapeutică”. Unii terapeuţi relatează că au administrat cu succes unor pacienţi cu infecţii grave, considerate incurabile, până la 450 ml de argint coloidal (10 ppm) pe zi, timp de două săptămâni!
Atentie !!! In astfel de cazuri este absolut necesar sa se consume 2-3 litri de apa pe zi pentru eliminarea toxinelor.
Efecte Secundare
Deoarece se absoarbe în sânge înainte de a ajunge în intestinul gros, argintul coloidal nu afectează flora benefică din tractul digestiv, dacă este administrat în cantităţi rezonabile. În cazul unor doze mai mari de 75 ml (5 linguri) pe zi – la o concentratie de 10 ppm – au fost totuşi raportate diminuări ale florei intestinale benefice. În cazul dozelor de şoc poate fi necesară administrarea suplimentară de probiotice. Cea mai buna sursa de probiotice sunt produsele lactate fermentate (iaurt, kefir, sana, branza fermentata de vaci etc.)
Mai există şi persoane alergice la acest metal, cărora nu le este indicat tratamentul cu argint. Acestea devin nervoase, contactează gastrite, ulcer stomacal şi intestinal, au nsomnii şi dureri de inimă, le amorţesc mainile Alte reactii adverse posibile includ dureri de capiritatii ale pielii si oboseala.
Argint coloidal il puteti gasi si in magazinul naturist online :
http://www.natbiolife.ro/argint-coloidal-forte-aquanano-500ml-30ppm-preturi-mici?keyword=arg

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Ceata mentala – mit sau realitate?

Termenul „ceață creierului” sau brain fog este folosit pentru a descrie un mix de condiții cognitive, inclusiv probleme de memorie, lipsa de claritate mentală și incapacitatea de a se concentra. Descrisă uneori ca oboseală mentală sau oboseală a creierului, ceața creierului în sine nu este o afecțiune medicală, ci un simptom al unei alte afecțiuni.

Uncategorized
Teodora Necula

Cum îți afectează tiroida ciclul menstrual

Menstrutii dureroase. Ovulație omisă. Perioade menstrule  neregulate. Sensibilitatea sânilor. PMS. Chist ovarian. Infertilitate. Endometrioza. PCOS. Ce au toate acestea în comun? Pe lângă faptul că afectează o femeie  din 3, acestea pot fi, de asemenea, legate de o problemă cu tiroida – în special hipotiroidismul – o tiroidă care funcționează lent sau, mai rar, de hipertiroidism, atunci când tiroida ta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top