Biscuiti din trei ingrediente

Biscuiti moi, fara zahar si grasimi, preparati in 5 minute doar din nuca de cocos, banane si albusuri de ou. Perfecti pentru copii sau pentru cei care au intoleranta la gluten (celiaci).

Ai nevoie de :

  • 2 banane medii sau 3 mici
  • 2 albusuri ou
  • 100 g nuca de cocos rasa si deshidratata (fulgi)

Mod de preparare

Am bautut spuma cele 2 albusuri ( le-am adaugat si un strop de sare). Separat am zdrobit bananele cu furculita. Am adaugat bananele zdrobite peste spuma batuta si am inceput sa pun din fulgii de cocos, treptat. Am amestecat usor cu o spatula .

Am pus hartie de copt intr-o tava. Cu ajutorul unei linguri am luat bucati din compozitie pe care le-am modelat intre palme, dandu-le forma de bila, mai turtita, ce-i drept.

Am introdus tava in cuptorul incins la 200 C si le-am lasat acolo 15 minute, pana au devenit aurii.

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Ceata mentala – mit sau realitate?

Termenul „ceață creierului” sau brain fog este folosit pentru a descrie un mix de condiții cognitive, inclusiv probleme de memorie, lipsa de claritate mentală și incapacitatea de a se concentra. Descrisă uneori ca oboseală mentală sau oboseală a creierului, ceața creierului în sine nu este o afecțiune medicală, ci un simptom al unei alte afecțiuni.

Uncategorized
Teodora Necula

Cum îți afectează tiroida ciclul menstrual

Menstrutii dureroase. Ovulație omisă. Perioade menstrule  neregulate. Sensibilitatea sânilor. PMS. Chist ovarian. Infertilitate. Endometrioza. PCOS. Ce au toate acestea în comun? Pe lângă faptul că afectează o femeie  din 3, acestea pot fi, de asemenea, legate de o problemă cu tiroida – în special hipotiroidismul – o tiroidă care funcționează lent sau, mai rar, de hipertiroidism, atunci când tiroida ta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top