Analiză biorezonanță magnetică

Descoperă cum te poate ajuta!

Ce este biorezonanta?

Biorezonanta este o metoda non invazivă moderna de diagnostic si tratament, dezvoltata pe baza cercetarilor efectuate de NASA.

Aparatul de biorezonanta consta dintr-un sistem computerizat care poate detecta din timp deficientele sau modificarile patologice la nivelul structurilor de unde energetice generate la nivelul tesuturilor, organelor sau celulelor organismului.

Ce acuratete are acest dispozitiv de biorezonanta?

Acest dispozitiv poate detecta cu mare probabilitate (acuratete intre 80-90%) in faze incipiente, modificarile survenite in starea de sanatate. Pentru comparatie, RMN-ul depisteaza afectiuni de gastroenterologie cu o precizie de 30-34%.
In cazul biorezonantei, examinarea are loc in zona energo-informationala, prin intermediul unor inductoare-receptoare magnetice.

Care este principiul de functionare al biorezonantei?

Pe scurt, in timpul consultatiei, aparatul masoara parametrii de rezonanta si reactanta ai organismului. Prin masuratori electrofiziologice el colecteaza mii de parametrii intr-un timp foarte scurt. Aceste date sunt apoi calculate, analizate si redate intr-o forma familiara medicului de un computer.

In timpul testarii, dispozitivul rezoneaza cu mii de tesuturi, organe, nutrienti, toxine si alergeni intr-o sutime de secunda si inregistreaza valorile la care organismul reactioneaza. Aparatul scaneaza organismul pacientului asa cum un program anti-virus scaneaza un computer, cautand orice fel de virusuri, deficiente, slabiciuni, alergii, anormalitati sau sensibilitati.

Prin ce difera biorezonanta fata de celelate metode de diagnostic?

Informatiile furnizate de aparatul de biorezonanta sunt fundamental diferite fata de cele oferite de radiografii, analize de sange etc., din moment ce ne vorbesc despre starea energetica a intregului organism, luat ca un tot, si despre directia in care organismul isi concentreaza energia. Analiza fiind globala in intregul organism si nu doar in cativa ml de sange, are o acuratete mult mai mare, erorile survenind mult mai rar.

Odata masurate nivelurile de vitamine, aminoacizi, nutrienti, minerale, enzime, zaharuri, toxine, hormoni, bacterii, fungi, virusuri, sanatatea si echilibrul organelor interne, aparatul compara toate aceste valori cu normele etalon din baza de date. De fapt, el descopera orice lucru care afecteaza starea sanatatea.

Care ar fi avantajele acestei metode de diagnostic comparativ cu medicina alopata?

Dintre multiplele avantaje pe care le are biorezonanta, se pot enumera:

cea mai mare precizie dintre toate investigatiile cunoscute.

absolut sigura, neinvaziva si nedureroasa. Perfecta pentru cei mici si cei carora nu pot face analize de sange din pricina acelor.

economie de timp si bani.

aduce informatii care s-ar putea obtine doar dupa consulturi la diferiti medici specialisti si analize de la multe laboratoare.

descopera procesele patologice intr-o faza preclinica a dezvoltarii lor, cand n-au aparut inca simptome si dezechilibre majore, permitand astfel profilaxia si tratamentul precoce.

ofera o imagine de ansamblu, permitand asocieri tip cauza-efect intre diferitele dezechilibre din organism.

diagnosticul este ecologic, lipsit de efecte secundare, inclusiv pentru copii, gravide sau pacienti foarte slabiti.

Prevenirea afecţiunilor şi bolilor din fază incipientă, fără simptome vizibile ale bolii în faza cronică.

Verificarea eficientei oricarui tratament printr-o metoda obiectiva computerizata vizualizabila si de catre pacient.

SISTEME ANALIZATE

1. FUNCTIA CARDIOVASCULARA SI CEREBROVASCULARA
2. FUNCTIA GASTROINTESTINALA SI DE ABSORTIE INTESTINALA
3. FUNCTIA HEPATICA
4. FUNCTIA VEZICA BILIARA
5. FUNCTIA PANCREATICA
6. FUNCTIA RENALA
7. FUNCTIA PULMONARA,
8. SISTEM NERVOS
9. BOLI OSOASE
10. DENSITATE OSOASA MINERALA,
11. BOALA OSOASA REUMATOIDA,
12. INDEXUL CRESTERII OSOASE,
13. GLICEMIA,
14. OLIGOELEMENTE,
15. VITAMINELE,
16. AMINOACIZII,
17. COENZIMELE ,
18. SISTEM ENDOCRIN (BURN-OUT, TIROIDA)
19. SISTEM IMUNITAR,
20. TOXINELE,
21. METALELE GRELE ,
22. CALITATI FIZICE FUNDAMENTALE,
23. ALERGIILE (INTOLERANTE)
24. PIELEA,
25. OCHI,
26. PROSTATA, (barbat)
27. GINECOLOGIA ( femeie)
28. FUNCTIA SEXUALA MASCULINA, ( barbat)
29. GANDELE MAMARE ( femeie)
30. ELEMENTE ALE CORPULUI UMAN.
31. RAPORT CUMULATIV SFATUL EXPERTULUI

ANUNT IMPORTANT PENTRU PERSOANELE ANALIZATE

1. Nu este indicat sa beti cafea, vin, medicamente sau alte produse stimulente inainte de efectuarea scanarii pentru o evaluare cat mai exacta.

2. Incercati sa respectati programul normal de odihna.

3. Dupa o activitate fizica intensa este indicat sa va odihniti 1-2 ore inainte de a incepe evaluarea.

4. Testarea nu se va face imediat dupa masa.

5. Imbracamintea va fi lejera si racoroasa.

6. Indepartati articolele de metal si mijloacele de comunicare de langa dumneavoastra.

Cat de subiectiva este metoda?

Analiza este foarte obiectiva, ea fiind realizata de un dispozitiv medical computerizat. Specialistul citeste si pune cap la cap datele oferite de catre computer.

In ce consta tratamentul in cazul acestei metode?

O gama larga de solutii terapeutice alternative din domeniile: medicina naturista, fitoterapie, dietoterapie, nutritie si homeopatie.

Ca o concluzie, aparatele de biorezonanţă merită, măcar bianual sau anual, să fie folosite pentru un bilanţ al stării de sănătate. Ele sunt mult mai sensibile decât o investigaţie imagistică obişnuită şi pot detecta o boală încă din stadiul de predispoziţie, ca să poată fi luate din timp măsuri eficiente.

Analiza cu biorezonantă Quantum oferă o metodă extrem de complexă, dar rapidă, neinvaziva și nedureoasa prin care se poate face o analiză completă a întregului organism.

Eu o folosesc de mai bine de 7 ani si cu ajutorul ei am putut identifica o disfuncții încă nematerializate,dar și patologii însoțite de simptomatologie. Si de aici am putut sa lucrez mult mai clar in a ajuta corpul sa se vindece de la originea problemei.

Cat dureaza o consultatie obisnuita?

60 de minute, in functie de complexitatea tabloului patologic.

Ce presupune testarea în sine?

Întregul procedeu este extrem de simplu, pacientul stă într-o poziție extrem de confortabilă pe tot parcursul evaluării, iar analiza în sine presupune scanarea prin intermediul unui electrod pe care pacientul îl ține în mână.

Fă o programare

Programari pentru sedintele cu aparatul de biorezonanta se fac in formularul de pe pagina Cabinet Nutriție.

Scroll to Top