Despre mine

Hai să ne cunoaștem mai bine!

Bună! Sunt Teodora...

…tehnician nutritionist, consilier hormonal, abosolventa a masterului de Nutritie si Remodelare corporala din cadrul Facultatii UNEFS Bucuresti, absolventa cursului de Tehnician nutritionist in cadrul MasterClass, fitoteraput si teraput prin biorezonanta magnetica si cred ca fiecare femeie are nevoie hormonale diferite si unice, iar eu vin in intampinarea lor actionand asupra unor factori importanti: nutritie, remedii naturiste, precursori bioidentici si naturali pentru hormoni, metode alternative de practici si terapii complementare si holistice.

Consider ca schimbarile de dispozitie, oboseala cronica, ingrasarea, picarea parului, acneea, infertilitatea NU sunt boli care sa poate fi vindecate cu o pastila pe care sa o iei toata viata sau printr-o injectie.

Problemele hormonale incearca intodeauna sa ne transmita ca ceva este in neregula cu organsimul si iata ca de aici porneste munca de detectiv, pe toate planurile vietii : mental, emotional, energetic si mai apoi fizic.

Iar cu un program riguros si holistic, aceste probleme pot fi imbunatatite si rezolvate.

Multe femei nu stiu ca un dezechilibru hormonal este motivul pentru care se simt rau.

Multe paciente vin la mine suparate, plangandu-se de iritabiliate permanenta, oboseala, epuizare, pofta de dulce, cicluri mentruale neregulate, dureroase, acnee, sani fibrochistici, menstruatii dureroase.

Si cele mai multe femei au impresia ca toate se pot rezolva peste noapte, cand defapt sunt deja poate ani de cand se confrunta cu toate cele mai de sus mentionate.
Ce este important de mentionat este ca rezerva fiziologica scade cu cate un procent pe an, astfel ca la varsta de 70 de ani, rezerva fiziologica nu mai e decat o mica parte din capacitatea initiala.

Abordarea mea este integrativa si pune accent in primul rand pe schimbarea stilului de viata. Colaborez cu femeile pentru a le echilibra hormonii dati peste cap, substantele chimice implicate in procesele neurologice si fiziologice. Evaluez femeile pentru a determina daca au cantitati necesare de minerale, vitamine, aminoacizi, coenzime, bacterii intestinale si toate substanele de baza pentru a le putea ajuta personalizat in recuperare.

Viziunea mea este, cum mancati, cum va miscati, ce suplimente alegeti si cum ganditi sunt factori care influenteaza in cea mai mare parte felul in care va simtiti.

Cel mai bun moment pentru de deveni sau ramane sanatoasa e inainte sa va confruntati cu probleme care va supara sau deranjeaza, inainte sa dezvoltati afectiuni grave.

De ce sa nu faceti o schimbare durabila acum, inainte sa va treziti intr-un cabinet medical, cu o lista lunga de medicamente?

Te astept sa gasim impreuna drumul spre echilibrul din farfurie pentru a fi in forma maxima si a te simti bine in corpul tau!

Educație și formare profesională

· 2022 Curs specializare teraput floral Bach

· 2021 Curs specializare – Evaluarea starii de sanatate cu aparate de biorezonanță si reflexodiagnostic – scoala terapii complementare Anatecor

· 2020 Curs Reiki grad 1 si 2 – Asociatia Reiki Usui Brasov

· 2019 Curs specializare consilier echilibru hormonal pentru femei

· 2019 Cursuri de gemoterapie sustinute de PlantExtrakt

· 2018 Curs fitoterapie Fares, sub indrumarea dr. Pavel Chirila

· 2016 Curs specializare Masterclass – Tehnician Nutriționist

· 2014 – 2016 Masterand în cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Kinetoterapie, Specializarea Nutriție și remodelare corporală

· 2011-2014 Licențiată în cadrul UNEFS, Facultatea de Kinetoterapie, cu specializarea “Kinetoterapie și Motricitate Specială

Alte activități din 2016 până în prezent

· Membru Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă a Uniunii Practicienilor de medicină alternativă – OPMCA

· Fondatoarea comunității Natbio Life, comunitate ce numara peste 9.500 de membri;

· Nutritionist in cadrul Medicover Romania pentru proiectul de sanatate si preventive obezitate si diabet “InCerc

· Nutritionist in cadrul “Federatia Asociatiilor Bolnaviilor de Cancer” Romania

· Autoare a numeroase articole de nutriție publicate în reviste de specialitate;

· Webinarii sustinute pentru platforma 7Card, despre nutritive, stil de viata sanatos, echilibru hormonal si remedii naturiste.

· Autoare revista “Kit pentru imunitate“, “Ghid pentru detoxifiere-rețete și sfaturi“ și “Ghid alimentație pentru diabetici“;

· Organizator workshopuri “Să trăim sănătos fără toxine“, “Detox și nutriție“, “Crearea unui stil de viață sănătos“.;

· Trainer nutriție in proiectul “Ora de nutriție în școli” susținut in colaborare cu ABC-ul Nutriției;

· Trainer proiect “Parcursul spre Sănătate al Preadolescentului – Sănătatea pe bune“, finanțat de Hil Foundation;

· Trainer/speaker stil de viață sănătos pentru un lanţ de magazine cu produse bio si superalimente – Mega Image Romania

· Sustinut workshopuri pentru firme si corporatii precum : Amazon, Softintelligence, Lagardere Romania, Group M, Apa Nova Bucuresti.

· Tehnician nutriţionist în cadrul centrului medical “AKT Medical” Bucureşti.

· Aparitii media: Antena 1 – Dimineata cu Razvan si Dani; A7TV – De vorba cu doctorul; Metropola Tv;

· Tehnician nutriţionist cabinet nutriţie Teodora Necula, Ploieşti.

· Prevenții și tratamente naturiste pentru diverse afecțiuni acute sau cronice;

· Administrator magazin naturist Natbiolife din Ploiești;

· Evaluare medicală prin Biorezonanță Magnetica 8D-NLS;

Scroll to Top