Program de infertilitate (femei și bărbați)

Când o femeie intra in programul de fertilitate pentru ajutor, primul lucru pe care i-l spun este că are nevoie de timp – cel puțin 3 luni. Dintr-o perspectivă funcțională și integrativă, este nevoie de cel puțin trei luni, uneori mai mult, pentru a vă pregăti corpul pentru o sarcină de succes folosind alimente, suplimente și stil de viață.

De fapt, oul pe care îl eliberați în ovulație peste 3 luni, este direct afectat de factorii alimentari și de stilul de viață pe care îi alegeți astăzi.

A vă face timp pentru a vă optimiza nutriția, suplimentele și stilul de viață este o modalitate bine cercetată de a îmbunătăți rezultatul cu succes al procesului de FIV sau pentru o sarcina naturala.

Sa ii oferi corpului tău combustibilul de care are nevoie în timpul preconcepției și sarcinii este vital pentru un părinte și un copil sănătos, este important să vă asigurați că obțineți nutrienții potriviți și evitați alimentele care pot fi dăunătoare copilului.

Toți ar trebui să lucrăm la o dieta variată și echilibrata , plină de fructe și legume.

Dacă încercați să rămâneți însărcinată, acest lucru este deosebit de important.

Ceea ce pui pe farfurie este esențial atunci când încerci să concepi.

Corpul dumneavoastră are nevoie de alimente hrănitoare, bogate în micronutrienți, pentru a concepe și a avea o sarcină de succes.

Fiecare femeie care dorește să rămână însărcinată (fie cu FIV, fie în mod natural) acum sau în viitorul apropiat ar trebui să își protejeze depozitele de bază de micronutrienți luand aceste suplimente cheie .

Pachet Program

Pachet program concepere sănătoasă / fiv / embriotransfer / infertilitate

10 săptămâni

Cum te programezi să putem lucra online sau în cabinet?

Pentru programări online este nevoie să te înscrii în formularul dedicat, iar eu am să revin către tine cu un mesaj sau telefon în maxim 7 zile:

Pentru programările din cabinet Bucuresti poți face o programare pe pagina CABINET NUTRIȚIE sau sună la numărul de telefon 0753 688 046

Scroll to Top