Program de nutriție în afecțiuni autoimune

Bolile autoimune se întâmplă atunci când sistemul imunitar atacă în mod eronat celulele normale și sănătoase din corp, dar vestea buna este ca vă puteți ajuta să vă readuceți corpul în echilibru prin revizuirea stilului de viață și, în special, prin adaptarea la o dietă personalizată a bolilor autoimune .

Totul se rezumă la puterea pe care o au nutriția și modificările stilului de viață pentru îmbunătățirea sănătății intestinului și reducerea inflamației , principalele cauze pentru toate bolile autoimune.

Inflamația face parte din răspunsul sistemului imunitar la un invadator străin. Este util atunci când este acută, de exemplu, dacă aveți o răceală sau va taiati, dar cu boala autoimuna, corpul dumneavoastră este inflamat cronic, deoarece încearcă să lupte împotriva propriilor celule sănătoase.

Acest lucru poate duce la apariția simptomelor și vă poate crește riscul pentru lucruri precum boli de inimă, cancer și multe altele.

Reducerea inflamației și vindecarea intestinului este imperativă pentru tratarea tulburărilor autoimune.

Cum ar trebui să arate obiectivele dvs. nutriționale și ce abordare ar trebui să aveti pentru a vă vindeca intestinele depinde de ceea ce se întâmplă în intestin.

Puteti să identificați ce se întâmplă în intestin, efectuând un test de microbiom intestinal, pe care il ai cei de la Bioclinica sau folosind biorezonanta magnetica. Având acest tip de claritate, suntem capabili să incepem in directia buna.

Pachet Program

Program de nutriție în afecțiuni autoimune

2 întâlniri

Cum te programezi să putem lucra online sau în cabinet?

Pentru programări online este nevoie să te înscrii în formularul dedicat, iar eu am să revin către tine cu un mesaj sau telefon în maxim 7 zile:

Pentru programările din cabinet Bucuresti poți face o programare pe pagina CABINET NUTRIȚIE sau sună la numărul de telefon 0753 688 046

Scroll to Top