Program de nutriție în sarcină (trimestrele 1, 2, 3)

Să mănânci bine este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face în timpul sarcinii. O alimentație bună te ajută să faci față solicitărilor suplimentare asupra corpului tău pe măsură ce sarcina progresează. Scopul este de a echilibra obținerea suficienților nutrienți pentru a susține creșterea fătului și menținerea unei greutăți sănătoase.

Proverbul popular spune că femeile însărcinate „mănâncă pentru doi”, dar acum știm că este periculos să mănânci de două ori cantitatea obișnuită de mâncare în timpul sarcinii. În loc să „mânânci pentru doi”, gândește-te la asta ca să mănânci de două ori mai sănătos.

Nu trebuie să urmați o dietă specială, dar este important să mâncați o varietate de alimente diferite în fiecare zi pentru a obține echilibrul corect de nutrienți de care aveți nevoie dvs si copilul dumneavoastră.

Cel mai bine este să obțineți vitamine și minerale din alimentele pe care le consumați, dar atunci când sunteți însărcinată trebuie să luați și suplimente oragnice, pentru a vă asigura că obțineți tot ce aveți nevoie.

Pachet Program

Pachet Program nutriție în sarcină

2 întâlniri

Mențiune!

Programele de nutriție în sarcină sunt prioritizate de mine!

Cum te programezi să putem lucra online sau în cabinet?

Pentru programări online este nevoie să te înscrii în formularul dedicat, iar eu am să revin către tine cu un mesaj sau telefon în maxim 7 zile:

Pentru programările din cabinet Bucuresti poți face o programare pe pagina CABINET NUTRIȚIE sau sună la numărul de telefon 0753 688 046

Scroll to Top