Program de slăbit sau luare în greutate în mod sănătos (femei, bărbați, copii)

Alimentatia este strans legata de traditia si obiceiurile alimentare ale unei tari, de obiceiurile familiale, toate acestea determinand anumite preferinte alimentare, de multe ori daunatoare si necorespunzatoare alimentatiei rationale.

O nutritie bună este o condiție a sănătății. O nutritie corectă poate aduce corpului vitalitatea de care avem nevoie pentru a menține o bună funcționare a sistemului nostru.

Nutritia si dietetica intervin pozitiv in modificarea comportamentului alimentar nu numai al persoanelor supraponderale, vizand totodata si alte categorii: adolescentii, femeile insarcinate, sportivii, femeile aflate la menopauza, varstnicii.

Un program de pierdere în greutate care chiar functioneaza. Dietele “dupa ureche” pot suna ca un bilet rapid la pierderea in greutate, dar ele rareori lucreaza pe o perioada lunga de timp.

In schimb, parteneriatul cu un nutritionist poate dezvolta un plan de pierdere în greutate în conditii de sigurantă si eficientă, iar rezultatele se vor pastra pe termen lung.

Pentru a te ghida si a te motiva, nutritionistul nostru va folosi strategii creative si personalizate pentru a te ajuta in planificarea meselor, a cumparaturilor si a jurnalului alimentar pentru mentinerea unei diete atente.

Sa mananci sanatos poate părea o adevarata provocare. Dar nu trebuie sa fie asa. Fie ca iti doresti sa slabesti, fie ca vrei sa reduci nivelul colesterolului sau pur si simplu sa mananci mai sanatos, nutritionistul nostru te poate ajuta sa razbesti prin apele tulburi ale nutritiei!

In ce consta consultanta nutritionala?

Pachete Program

Pachet Slăbit Sănătos

1 întâlnire

Pachet Slăbit Sănătos

2 întâlniri

Cum te programezi să putem lucra online sau în cabinet?

Pentru programări online este nevoie să te înscrii în formularul dedicat, iar eu am să revin către tine cu un mesaj sau telefon în maxim 7 zile:

Pentru programările din cabinet Bucuresti poți face o programare pe pagina CABINET NUTRIȚIE sau sună la numărul de telefon 0753 688 046

Scroll to Top