Program Hormonal - pentru femei, bărbați, copii

Am fost binecuvântată cu oportunitatea de a ajuta comunități de femei care au trecut prin dieta de echilibrare hormonală, cu rezultate care schimbă viata. Spre surprinderea mea, cel mai mare beneficiu pe care l-au descoperit aceste femei a fost că au învățat să-si „asculte” corpul.

Balonare, oboseală , iritabilitate, căderea părului , palpitații, modificări ale dispoziției, probleme cu zahărul din sânge , concentrarea slaba, infertilitate – acestea sunt doar câteva simptome ale dezechilibrului hormonal.

Dezechilibrul hormonal te poate face sa nu te mai simti bine in pielea ta. Unele schimbări hormonale sunt normale, cum ar fi fluctuațiile lunare ale hormonilor sexuali responsabili de menstruație și ovulație sau modificările care apar în timpul sarcinii.

Sistemul endocrin consta dintr-o retea „bine gandita” de glande raspandite in organismul nostru, care, prin respectarea unui algoritm precis de colaborare cu parti din sistemul nervos, secreta substante biochimice, adica hormoni pentru a ne mentine intr-o stare cat mai buna de functionare.

Glandele endocrine isi varsa secretiile hormonale direct in sange, neavand ducturi prin care secretiile sa fie transportate la exterior, cum au glandele exocrine.

O data cu fluxul sangvin, hormonii ar putea ajunge la orice organ, insa fiecare hormon actioneaza specific, pe anumite organe-tinta ce au receptori speciali in membrana celulara, care le permit acestora sa duca informatia chimica pana in miezul celulelor (nucleu celular).

Cum te poate ajuta un consilier de Echilibru Hormonal?

Consilierul hormonal iti oferă informatii după principiile medicinei integrative, pe baza analizelor și simptomelor investigate. Lucram cu recomandări de stil de viață și nutriție completată cu suplimente naturale și fito-hormoni sau hormoni bioidentic naturali pentru pacientii care suferă de dezechilibre hormonale sau afecțiuni gineco-endocrinologice.

Cele mai întâlnite probleme/situații la care vei avea soluții complete sunt:

La femei

Endometrioza, dereglare menstruală, fibrom uterin, ovar polichistic, infecție intimă (candida, HPV), sân fibrochistic, sindrom premenstrual, probleme de greutate, oboseală cronică, tiroida hashimoto, probleme de somn, sindrom metabolic, diabet / rezistență la insulină, exces de hormoni androgeni, menopauza precoce, uscaciune vaginala, libidou scazut, sindrom burnout, oboseala suprarenala, osteoporoza, psoriazis, constipatie, colon iritabil.

La copii

Acnee, pubertate precoce, oboseală, agitație, probleme de concentrare și de greutate corporală, adhd, autism, depresie.

La bărbați

Probleme cardiovasculare, de prostată, fertilitate din ce în ce mai scăzută, căderea parului de pe scalp, testosteron scăzut, dominață estrogenică, masa musculară scăzută, colesterol ridicat, steatoza hepatica, diabet tip 2, colon iritabil, colita de fermentatie.

Natura ne ofera o solutie terapeutica foarte concreta pentru a ne proteja de efectele nocive ale stresului, tot mai prezent in vietile noastre: plantele adaptogene. Ele ajuta organismul sa reactioneze bine la stres – acut sau cronic – si contribuie, astfel, printre altele, la mentinerea in echilibru a sensibilei balante hormonale. Exista, insa, si alte metode naturale de reechilibrare hormonala si de sustinere a functiilor endocrine, care pot fi integrate cu succes alaturi de terapia conventionala si alaturi de nutritia personalizata.

Pachete Program

Pachet Hormonal Online

1 întâlnire

Pachet Hormonal Online

2 întâlniri

Pachet Hormonal Online

3 întâlniri

Cum te programezi să putem lucra online sau în cabinet?

Pentru programări online este nevoie să te înscrii în formularul dedicat, iar eu am să revin către tine cu un mesaj sau telefon în maxim 7 zile:

Pentru programările din cabinet Bucuresti poți face o programare pe pagina CABINET NUTRIȚIE sau sună la numărul de telefon 0753 688 046

Scroll to Top