Scanarea întregului corp cu Biorezonanță magnetică în cabinete

Ce este Quantum Resonance Magnetic Analyzer?

Analizorul cu biorezonantă magnetică este un echipament care poate analiza și reda sub forma unor tabele și diagrame starea de sănătate a pacientului.

Spre deosebire de alte metode de scanare, acest aparat redă o imagine holistica. Mai mult decât atât, specificitatea și precizia analizei sunt impresionante.

Inițial această tehnologie a fost dezvoltată în urma unei colaborări susținute a medicilor, informaticienilor, fizicienilor și a fost utilizată în primă instanță în domeniul aeronauticii pentru a evalua starea de sănătate a cosmonauților pe parcursul antrenamentelor, dar și în cazul misiunilor spațiale.

La momentul actual această tehnologie a devenit mai accesibilă, dar cu toate acestea există foarte puține clinici care dispun atât de suportul tehnic, cât și de medici specializați cu o vastă experiență.

Cum funcționează?

Organismul uman este format dintr-un conglomerat de celule care se organizează sub forma unor țesuturi, organe și ulterior sisteme de organe. Fiecare particulă este caracterizată de un câmp magnetic.

Însumând valorile corespunzătoare fiecărei celule în parte se obține un câmp magnetic relevant în cuantificarea stării de sănătate a întregului organism. Orice modificare a stării obișnuite de funcționalitate duce la perturbări ale câmpului magnetic.

S-a obținut, în urmă multiplelor studii de cercetare, ca în cazul oricărei analize, un sistem de referință care este alcătuit din toate valorile corespunzătoare unui om sănătos.

Aparatul scanează în multiple secvențe tot corpul și execută măsurători, iar valorile sunt ulterior comparate cu sistemul de referință și astfel pot fi identificate diferite patologii.

Ce acuratete are acest dispozitiv de biorezonanta?

Acest dispozitiv poate detecta cu mare probabilitate (acuratete intre 80-90%) in faze incipiente, modificarile survenite in starea de sanatate. Pentru comparatie, RMN-ul depisteaza afectiuni de gastroenterologie cu o precizie de 30-34%.

In cazul biorezonantei, examinarea are loc in zona energo-informationala, prin intermediul unor inductoare-receptoare magnetice.

Care este principiul de funcționare al biorezonantei?

Pe scurt, in timpul consultatiei, aparatul masoara parametrii de rezonanta si reactanta ai organismului. Prin masuratori electrofiziologice el colecteaza mii de parametrii intr-un timp foarte scurt. Aceste date sunt apoi calculate, analizate si redate intr-o forma familiara medicului de un computer.

In timpul testarii, dispozitivul rezoneaza cu mii de tesuturi, organe, nutrienti, toxine si alergeni intr-o sutime de secunda si inregistreaza valorile la care organismul reactioneaza. Aparatul scaneaza organismul pacientului asa cum un program anti-virus scaneaza un computer, cautand orice fel de virusuri, deficiente, slabiciuni, alergii, anormalitati sau sensibilitati.

Prin ce diferă biorezonanta fata de celelalte metode de diagnostic?

Informatiile furnizate de aparatul de biorezonanta sunt fundamental diferite fata de cele oferite de radiografii, analize de sange etc., din moment ce ne vorbesc despre starea energetica a intregului organism, luat ca un tot, si despre directia in care organismul isi concentreaza energia. Analiza fiind globala in intregul organism si nu doar in cativa ml de sange, are o acuratete mult mai mare, erorile survenind mult mai rar.

O data masurate nivelurile de vitamine, aminoacizi, nutrienti, minerale, enzime, zaharuri, toxine, hormoni, bacterii, fungi, virusuri, sanatatea si echilibrul organelor interne, aparatul compara toate aceste valori cu normele etalon din baza de date. De fapt, el descopera orice lucru care afecteaza starea sanatatea.

Care ar fi avantajele acestei metode de diagnostic comparativ cu medicina alopata?

Dintre multiplele avantaje pe care le are biorezonanta, se pot enumera:

  • cea mai mare precizie dintre toate investigatiile cunoscute
  • absolut sigura, neinvaziva si nedureroasa. Nu necesita pregatiri anterioare
  • economie de timp si bani
  • aduce informatii care s-ar putea obtine doar dupa consulturi la diferiti medici specialisti si analize de la multe laboratoare
  • descopera procesele patologice intr-o faza preclinica a dezvoltarii lor, cand n-au aparut inca simptome si dezechilibre majore, permitand astfel profilaxia si tratamentul precoce
  • ofera o imagine de ansamblu, permitand asocieri tip cauza-efect intre diferitele dezechilibre din organism
  • diagnosticul este ecologic, lipsit de efecte secundare, inclusiv pentru copii, gravide sau pacienti foarte slabiti
  • selectarea individuala a unei combinatii de remedii pe baza rezultatelor obtinute prin analiza computerizata
  • prevenirea afecţiunilor şi bolilor din fază incipientă, fără simptome vizibile ale bolii în faza cronică.

Sisteme analizate

1. FUNCTIA CARDIOVASCULARA SI CEREBROVASCULARA
2. FUNCTIA GASTROINTESTINALA
3. FUNCTIA HEPATICA
4. FUNCTIA VEZICA BILIARA
5. FUNCTIA PANCREATICA
6. FUNCTIA RENALA
7. FUNCTIA PULMONARA,
8. SISTEM NERVOS
9. BOLI OSOASE
10. DENSITATE OSOASA MINERALA,
11. BOALA OSOASA REUMATOIDA,
12. INDEXUL CRESTERII OSOASE,
13. GLICEMIA,
14. OLIGOELEMENTE,
15. VITAMINELE,
16. AMINOACIZII,
17. COENZIMELE ,
18. SISTEM ENDOCRIN,
19. SISTEM IMUNITAR,
20. TOXINELE,
21. METALELE GRELE ,
22. CALITATI FIZICE FUNDAMENTALE,
23. ALERGIILE,
24. PIELEA,
25. OCHI,
26. PROSTATA, (barbat)
27. GINECOLOGIA ( femeie)
28. FUNCTIA SEXUALA MASCULINA, ( barbat)
29. GANDELE MAMARE ( femeie)
30. ELEMENTE ALE CORPULUI UMAN.
31. RAPORT CUMULATIV SFATUL EXPERTULUI
32. ANALIZA COPII

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PERSOANELE ANALIZATE:

1. Nu este indicat sa beti cafea, vin, medicamente sau alte produse stimulente inainte de efectuarea scanarii pentru o evaluare cat mai exacta.
2. Incercati sa respectati programul normal de odihna.
3. Dupa o activitate fizica intensa este indicat sa va odihniti 1-2 ore inainte de a incepe evaluarea.
4. Testarea nu se va face imediat dupa masa .
5. Imbracamintea va fi lejera si racoroasa.
6. Indepartati articolele de metal si mijloacele de comunicare de langa dumneavoastra.

Cat de subiectivă este metoda?

Analiza este foarte obiectiva, ea fiind realizata de un dispozitiv medical computerizat. Medicul citeste si pune cap la cap datele oferite de catre computer.

Cat dureaza o consultatie obisnuita?

Intre 60 si 80 de minute, in functie de complexitatea tabloului patologic.

Ca o concluzie, aparatele de biorezonanţă merită, măcar bianual sau anual, să fie folosite pentru un bilanţ al stării de sănătate. Ele sunt mult mai sensibile decât o investigaţie imagistică obişnuită şi pot detecta o boală încă din stadiul de predispoziţie, ca să poată fi luate din timp măsuri eficiente.

Cum te programezi în cabinet?

Pentru programările din cabinet Bucuresti poți face o programare pe pagina CABINET NUTRIȚIE sau sună la numărul de telefon 0753 688 046

Scroll to Top