Raffaello Raw Vegane

Învaţă să prepari bomboane Raffaello cu nucă de cocos şi migdale delicioase chiar la tine acasă.
Ai nevoie de :

  • unt de cocos – 4 linguri
  • fulgi de cocos – o cana  pentru crema + 4 Linguri fulgi de cocos pentru decor ( Sanovita )
  • 8 migdale crude
  • sirop de agave sau sirop artar – 2 linguri
  • ½ lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare

Se adauga ingredientele in blender, fara migdale, si mixeaza-le bine de tot pana formeaza o pasta cremoasa.Apoi adauga cele 4 linguri de fulgi de cocos intr-o farfurie separata.Faci bilutele.

Folosesti aprox. 1 lingurita de crema la o bomboana Raffaello. Se pune cate o migdala in centrul fiecarei bomboane si sa le tavalesti apoi prin fulgi de cocos.

Se baga la frigider 30 minute

.raffaello

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Ceata mentala – mit sau realitate?

Termenul „ceață creierului” sau brain fog este folosit pentru a descrie un mix de condiții cognitive, inclusiv probleme de memorie, lipsa de claritate mentală și incapacitatea de a se concentra. Descrisă uneori ca oboseală mentală sau oboseală a creierului, ceața creierului în sine nu este o afecțiune medicală, ci un simptom al unei alte afecțiuni.

Uncategorized
Teodora Necula

Cum îți afectează tiroida ciclul menstrual

Menstrutii dureroase. Ovulație omisă. Perioade menstrule  neregulate. Sensibilitatea sânilor. PMS. Chist ovarian. Infertilitate. Endometrioza. PCOS. Ce au toate acestea în comun? Pe lângă faptul că afectează o femeie  din 3, acestea pot fi, de asemenea, legate de o problemă cu tiroida – în special hipotiroidismul – o tiroidă care funcționează lent sau, mai rar, de hipertiroidism, atunci când tiroida ta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top