Sucuri din fructe si legume crude

Alimentele cu cel mai ridicat potential de energie electrica si cea mai mare incarcatura nutritiva de pe planeta sunt fructele,legumele,plantele medicinale,algele,nucile si semintele proaspete,in stare cruda.

Acestea sunt alimente mult mai adecvate pentru organismul uman.Este esential ca dieta sa fie formata in proportie de 80% din fructe si legume proaspete ,in stare cruda.

Aceste produse naturale sunt incarcate in energie,enzime,vitamine,minerale,aminoacizi,antioxidanti,zaharuri simple,apa,electricitate si multe altele.

Fibra din fructe este cea mai usor digerabila de tractul gastro-intestinal uman,,ceea ce mentine peretii intestinali in stare de curatenie.

Sucurile transporta fibrele in exteriorul organismului,lasand interior substantele nutritive in stare lichida,efect care ii confera forta vitala in forma concentrata.

Daca sunteti sanatos,consumand un suc proaspat din fructe crude,veti fortifica si mai mult organismul.

Recomand consumul zilnic a 2 pana la 4 pahare de 250 ml de suc din lehume si fructe,asociat cu o dieta compusa din produse naturale crude.

AI nevoie de :

1 sfecla rosie micuta

1  rodie

1 portocala,

100 gr lychee

1 para

seminte de canepa 1 lingura

seminte de chia 1 lingura

Pulbere de acai 1 lingurita

Se bleduieste 2 minute.

Sucul proaspat de sfecla rosie, este puternic alcalin si calmeaza aciditatea stomacului.

13090149_10154154024184878_1823624650_n

 

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Ceata mentala – mit sau realitate?

Termenul „ceață creierului” sau brain fog este folosit pentru a descrie un mix de condiții cognitive, inclusiv probleme de memorie, lipsa de claritate mentală și incapacitatea de a se concentra. Descrisă uneori ca oboseală mentală sau oboseală a creierului, ceața creierului în sine nu este o afecțiune medicală, ci un simptom al unei alte afecțiuni.

Uncategorized
Teodora Necula

Cum îți afectează tiroida ciclul menstrual

Menstrutii dureroase. Ovulație omisă. Perioade menstrule  neregulate. Sensibilitatea sânilor. PMS. Chist ovarian. Infertilitate. Endometrioza. PCOS. Ce au toate acestea în comun? Pe lângă faptul că afectează o femeie  din 3, acestea pot fi, de asemenea, legate de o problemă cu tiroida – în special hipotiroidismul – o tiroidă care funcționează lent sau, mai rar, de hipertiroidism, atunci când tiroida ta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top