Sucuri din fructe si legume crude

Alimentele cu cel mai ridicat potential de energie electrica si cea mai mare incarcatura nutritiva de pe planeta sunt fructele,legumele,plantele medicinale,algele,nucile si semintele proaspete,in stare cruda.

Acestea sunt alimente mult mai adecvate pentru organismul uman.Este esential ca dieta sa fie formata in proportie de 80% din fructe si legume proaspete ,in stare cruda.

Aceste produse naturale sunt incarcate in energie,enzime,vitamine,minerale,aminoacizi,antioxidanti,zaharuri simple,apa,electricitate si multe altele.

Fibra din fructe este cea mai usor digerabila de tractul gastro-intestinal uman,,ceea ce mentine peretii intestinali in stare de curatenie.

Sucurile transporta fibrele in exteriorul organismului,lasand interior substantele nutritive in stare lichida,efect care ii confera forta vitala in forma concentrata.

Daca sunteti sanatos,consumand un suc proaspat din fructe crude,veti fortifica si mai mult organismul.

Recomand consumul zilnic a 2 pana la 4 pahare de 250 ml de suc din lehume si fructe,asociat cu o dieta compusa din produse naturale crude.

AI nevoie de :

1 sfecla rosie micuta

1  rodie

1 portocala,

100 gr lychee

1 para

seminte de canepa 1 lingura

seminte de chia 1 lingura

Pulbere de acai 1 lingurita

Se bleduieste 2 minute.

Sucul proaspat de sfecla rosie, este puternic alcalin si calmeaza aciditatea stomacului.

13090149_10154154024184878_1823624650_n

 

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

echilibru hormonal
Teodora Necula

Cum afecteaza oboseala cronica fertilitatea la femei si barbati

In activitatea mea de terapeut nutritional in sustinerea fertilitatii, am intalnit destul de multe situatii in care fertilitatea a fost si este redusa de mai multi factori care vin si din exteriorul nostru. Există cu siguranță o legătură între stres și infertilitate. A fi foarte stresat/a pentru o perioadă lungă de timp poate îngreuna conceperea.

Leacuri naturale
Teodora Necula

Terapia florala Bach – remedii pentru stari emotionale

Remediile cu flori de Bach sunt o abordare naturală a bunăstării emoționale. Dr. Bach a creat sistemul de remedii florale în anii 1930 și de atunci au fost folosite în întreaga lume. Există 38 de remedii cu flori Bach – fiecare se referă la o stare emoțională diferită. Sunt o abordare sigură, blândă și holistică a echilibrului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top