Focaccia cu roşii şi rozmarin

Ingrediente :

  • 2-3 codiţe de rozmarin proaspăt
  • 500 g făină de mei/alac Solaris
  • 1 pliculeţ de drojdie instant (7 g)
  • 3 linguri de ulei de măsline extra virgin Solaris
  • 12-15 roşii semi-uscate mici
  • 1 linguriţă de sare roz de Himalaya

Mod de preparare :

Puneți jumătate din cantitatea de rozmarin în castronul robotului de bucătărie. Atașați accesoriul pentru frământare la robotul de bucătărie şi adăugaţi făina și drojdia peste rozmarin. Amestecaţi totul şi adăugați 2 linguri de ulei de măsline şi 250 ml de apă călduţă.. Lăsaţi robotul de bucătărie să meargă până se omogenizează aluatul. Frământaţi de mână pentru câteva minute pe o suprafaţă pe care aţi presărat făină. Faceţi o bilă şi lăsaţi-o la dospit într-un castron cu folie de plastic într-un loc cald timp de 1 oră, până când şi-a dublat volumul.

Preîncălziţi cuptorul la 220°C. Creați un dreptunghi gros de 1 cm din aluat pe foaia de copt şi faceţi găuri în aluat cu degetul. Stropiţi cu uleiul de măsline rămas şi adăugați roşiile în găuri. Presăraţi restul de rozmarin şi sarea .

Coaceţi foccacia timp de 15-20 minute până capătă o culoare aurie. Poftă bună!

cr

www.natbiolife.ro

 

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

echilibru hormonal
Teodora Necula

Cum afecteaza oboseala cronica fertilitatea la femei si barbati

In activitatea mea de terapeut nutritional in sustinerea fertilitatii, am intalnit destul de multe situatii in care fertilitatea a fost si este redusa de mai multi factori care vin si din exteriorul nostru. Există cu siguranță o legătură între stres și infertilitate. A fi foarte stresat/a pentru o perioadă lungă de timp poate îngreuna conceperea.

Leacuri naturale
Teodora Necula

Terapia florala Bach – remedii pentru stari emotionale

Remediile cu flori de Bach sunt o abordare naturală a bunăstării emoționale. Dr. Bach a creat sistemul de remedii florale în anii 1930 și de atunci au fost folosite în întreaga lume. Există 38 de remedii cu flori Bach – fiecare se referă la o stare emoțională diferită. Sunt o abordare sigură, blândă și holistică a echilibrului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top