Smoothie-the power cleansear

 

Super multa vitamina C si colorfila la pahar si un plus de antioxidanti .

Momentul ideal de smoothie este in prima parte a zilei, as zice chiar la micul dejun – pentru o absorbtie usoara a micronutrientilor si pentru evitarea oricarui disconfort digestiv, fructele si verdeturile crude se mananca inainte de a fi consumat proteina animala, seminte sau nuci, lactate, cereale sau la o distanta de minim 3-4 ore.

Ai nevoie de :

1/2 mar verde

1 mana sapanac

1/2 banana

2-3 felii de castravete

2-3 frunze de patrunjel

pulbere de chlorella 1/2 lingurita

1 lingura seminte canepa

 

 

smoothi detox

www.natbiolife.ro

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Ceata mentala – mit sau realitate?

Termenul „ceață creierului” sau brain fog este folosit pentru a descrie un mix de condiții cognitive, inclusiv probleme de memorie, lipsa de claritate mentală și incapacitatea de a se concentra. Descrisă uneori ca oboseală mentală sau oboseală a creierului, ceața creierului în sine nu este o afecțiune medicală, ci un simptom al unei alte afecțiuni.

Uncategorized
Teodora Necula

Cum îți afectează tiroida ciclul menstrual

Menstrutii dureroase. Ovulație omisă. Perioade menstrule  neregulate. Sensibilitatea sânilor. PMS. Chist ovarian. Infertilitate. Endometrioza. PCOS. Ce au toate acestea în comun? Pe lângă faptul că afectează o femeie  din 3, acestea pot fi, de asemenea, legate de o problemă cu tiroida – în special hipotiroidismul – o tiroidă care funcționează lent sau, mai rar, de hipertiroidism, atunci când tiroida ta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top