Mic dejun sanatos- vegetarian

Dimineața avem nevoie de ceva fresh, care să ne dea poftă de mâncare și să ne ofere energie pentru toate activitățile zilei. Exact acestea sunt caracteristicile micului dejun care mi-a venit ca idee pentru azi (l-am pregătit de seara, ca să nu mă mai trezesc devreme 🙂 ). Este o excelentă budincă de tapioca, cu fructe și semințe. Rețeta este foarte simplă:

Ingrediente
3 cești de lapte vegetal ( migdale,orez, caju)
1/2 ceașcă de tapioca Sanovita
1 ceașcă de apă
1/2 ceașcă de zahăr de cocos
2 linguri de fructe de sezon mărunțite sau seminte/nuci.

Se pune tapioca în 1/2 ceașcă de apă rece și se lasă aproximativ o oră până ce tapioca absoarbe lichidul. Într-un vas, se pun la foc mediu laptele, zahărul și tapioca și se lasă la fiert 20-25 de minute, amestecând continuu, pâna când lichidul scade și compoziția se leagă bine. Se pune în boluri și se ornează cu fructe.

16977029_10155057109164878_1660063127_n16996710_10155057109144878_2929004_n

 

 

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Ceata mentala – mit sau realitate?

Termenul „ceață creierului” sau brain fog este folosit pentru a descrie un mix de condiții cognitive, inclusiv probleme de memorie, lipsa de claritate mentală și incapacitatea de a se concentra. Descrisă uneori ca oboseală mentală sau oboseală a creierului, ceața creierului în sine nu este o afecțiune medicală, ci un simptom al unei alte afecțiuni.

Uncategorized
Teodora Necula

Cum îți afectează tiroida ciclul menstrual

Menstrutii dureroase. Ovulație omisă. Perioade menstrule  neregulate. Sensibilitatea sânilor. PMS. Chist ovarian. Infertilitate. Endometrioza. PCOS. Ce au toate acestea în comun? Pe lângă faptul că afectează o femeie  din 3, acestea pot fi, de asemenea, legate de o problemă cu tiroida – în special hipotiroidismul – o tiroidă care funcționează lent sau, mai rar, de hipertiroidism, atunci când tiroida ta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top