Cura cu sucuri proaspete – 7 zile detox cu sucuri

Din luna Mai, alaturi de Ghidul detox, puteti gasi bonusul  ” 7 zile detox cu sucuri ‘.  Unde puteti gasi retete de sucuri si smoothie-uri pentru intreaga saptamana.

http://www.natbiolife.ro/Ghid-de-detoxifiere-eliminare-toxine-concentrare-echilibru-hormonal-psihic-pierdea-kilogramelor?keyword=ghid

Uşor de realizat şi recomandat în special în perioada primavara-vara, postul cu sucuri proaspete din legume şi fructe poate constitui o metodă salvatoare pentru mulţi dintre cei ce nu au găsit o altă cale de vindecare.

Această metodă de tratament recomandată de medicina naturistă foloseşte ca ingrediente unice în alimentaţie sucurile proaspăt extrase din fructe şi legume. Deşi este mai degrabă o formă de post cu sucuri decât una de alimentaţie, această modalitate este printre cele mai eficiente în regenerarea organismului şi redobândirea stării de sănătate.

 Secretul sucurilor proaspete

Eficienţa unei cure cu sucuri proaspete depinde fără îndoială de fructele şi legumele folosite, de durata de timp pe care o realizăm şi de capacitatea noastră de adaptare la acest mod particular de hrănire. Există câteva criterii generale care ne pot ajuta să înţelegem modul în care o astfel de cură acţionează:

– sucurile proaspete sunt foarte bogate în vitamine, minerale, enzime şi zaharuri naturale. Aceasta conduce la eliminarea carenţelor de elemente din organism şi susţine regenerarea celulară, grăbind vindecarea.

– sucurile nu necesită aproape deloc un proces de digestie, fiind asimilate aproape imediat în fluxul sanguin.

– sunt bogate în substanţe alcaline, ceea ce conduce la o restabilire a echilibrului acido-bazic. Cele mai multe dintre condiţiile de boală (în special în cazul bolilor cronice) sunt caracterizate de o aciditate în exces a organismului.

– Conţin substanţe care au rolul unor adevărate medicamente naturale. De exemplu, sucul de fasole verde conţine substanţe asemănătoare insulinei, la fel cum în sucurile din castraveţi de grădină şi ceapă există hormoni vegetali care influenţează benefic activitatea pancreasului endocrin. Sucurile proaspete din usturoi, ceapă, ridichi şi roşii conţin puternice substanţe cu efect antibiotic.

– Sucurile din fructe au cele mai puternice efecte de purificare corporală, în timp ce sucurile din legume exercită o acţiune ceva mai blândă, fiind în schimb foarte puternic hrănitoare şi regenerante la nivelul diferitelor organe.

Trebuie sa aveti grija sa nu exagerati cu aceasta cura pentru ca riscati sa va puneti sanatatea in pericol. Chiar daca consumati sucul fructelor si legumelor corpul vostru are nevoie de tot ceea ce poate primi dintr-o alimentatie echilibrata pentru a functiona optim.

In aceasta perioada este foarte usor sa urmam acest regim alimentar pentru ca gasim cu usurinta fructe si legume proaspete, iar caldura de afara ne impiedica sa consumam mancaruri grase sau greu de digerat.

Este important sa incercam sa consumam sucurile pe care le facem chiar in propria bucatarie, imediat dupa ce le-am pregatit (astfel pastram enzimele, care se distrug de la caldura), in felul acesta stim exact ceea ce bem. De asemenea este important sa nu spunem “Nu!” diversitatii si sa incercam sa combinam in mod inteligent diferite fructe sau legume, sucurile astfel obtinute ne vor delecta simturile si in mod special papilele gustative.

 

Avantajele Dietei cu sucuri

– aportul semnificativ si variat de nutrienti esentiali pentru o functionare optima;
– substantele nutritive oferite corpului prin sucuri sunt absorbite mai usor datorita starii lichide, astfel vitaminele, mineralele, antioxidantii si enzimele vor ajunge exact unde trebuie;
– efortul digestiv va scadea, digestia va fi imbunatatita si intregul sistem digestiv va lua o “pauza”;
– reusim sa ne detoxifiem corect;
– reusim sa scapam de kilogramele in plus si sa ne redefinim silueta;
– vor fi tratate cu succes diferite afectiuni, cum ar fi unele probleme intestinale.

Revista o puteti gasi pe http://www.natbiolife.ro/Ghid-de-detoxifiere-eliminare-toxine-concentrare-echilibru-hormonal-psihic-pierdea-kilogramelor?keyword=ghid

Distribuie articolul

Explorează și alte subiecte

Uncategorized
Teodora Necula

Ceata mentala – mit sau realitate?

Termenul „ceață creierului” sau brain fog este folosit pentru a descrie un mix de condiții cognitive, inclusiv probleme de memorie, lipsa de claritate mentală și incapacitatea de a se concentra. Descrisă uneori ca oboseală mentală sau oboseală a creierului, ceața creierului în sine nu este o afecțiune medicală, ci un simptom al unei alte afecțiuni.

Uncategorized
Teodora Necula

Cum îți afectează tiroida ciclul menstrual

Menstrutii dureroase. Ovulație omisă. Perioade menstrule  neregulate. Sensibilitatea sânilor. PMS. Chist ovarian. Infertilitate. Endometrioza. PCOS. Ce au toate acestea în comun? Pe lângă faptul că afectează o femeie  din 3, acestea pot fi, de asemenea, legate de o problemă cu tiroida – în special hipotiroidismul – o tiroidă care funcționează lent sau, mai rar, de hipertiroidism, atunci când tiroida ta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top